Már megvan a próbád időpontja?

A következő lépés a „mondj igent a ruhára” csapatod kiválasztása lesz.

Lehet, hogy ez egy nehéz és fárasztó döntés, tudjuk, hogy szeretnéd, ha mindenki veled lenne, de lehet, hogy nem ez a legjobb választás.

  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest

 

Család

Akár a szüleid, testvéreid, nagyszüleid, vagy tágabb családból valaki, alapvető fontosságú, hogy egy közeli családtag veled legyen ennél a fontos döntésnél.

Menyasszony barátai

Ha már az esküvődön ott lesznek, miért ne lehetnének ott akkor is, amikor meghozod a legfontosabb döntést? Ha a legközelebbi barátaid ott vannak, csak még több oo-t és aah-t hallhatsz majd, amikor kijössz a különböző ruhákban.

A vőlegény családja

Ez persze nem jelenti az egész családot, esetleg a vőlegény lánytestvérét, vagy édesanyját. Természetesen, csak ha számodra kellemes az ottlétük. Meghívásuk a próbádra egy nagyon megható gesztus részedről.

A kevesebb több

Túl sok vélemény, túl sok embertől stresszessé és fárasztóvá teheti a próbát. A cél, hogy örömkönnyeket ejts, amikor megtalálod a tökéletes ruhát, nem pedig az, hogy a stressztől kiborulva pityeregj. 5 embernél semmiképp se válassz többet, ha szeretnéd a saját döntésedet megkönnyíteni.

Ha nem tudsz mindenkit magaddal hozni akit szeretnél, inkább hívd meg az ismerőseidet, egy kis koccintásra, hogy megünnepeljétek, hogy igent mondtál a ruhára. És ne feldd a képeket!
Már megvan a gyűrű, meg a vőlegény is- már csak egy ruhára van szükséged! Minden évben számos menyasszony találja meg nálunk a tökéletes ruhát, de ahhoz, hogy te is rátalálj a neked valóra, van pár dolog amit a próbáról tudnod kell.

Az első próba alkalmával a kulcsa hatékonyság. Az eladóink ismernek minden egyes ruhát, amit tartunk, és amint megismerik az igényeidet, preferenciáidat, és ami a legfontosabb, hogy miben érzed magad kényelmesen és miben vagy boldog, rögtön tudni fogják, hogy mik azok a ruhák, amiket érdemes a próbafülkédbe vinniük. Ne feledd, az eladó mindenben a segítségedre lesz.
Oszd meg az esküvőd részleteit Amint készen állsz a próbára, meséld el az esküvőd részleteit az eladónak (gondolj itt a helyszínre, az időpontra, stb.). De ami a legfontosabb, beszélj a stílusodról, illetve, hogy milyen ruhák tetszenek, és ne felejtsd el az inspirációidat elhozni, ahogy a költség tervet se.

Próbáld fel a ruhákat! Az eladó kb. 3-6 felpróbálandó ruhát hoz majd az általad elmondottak alapján és a továbbiakban a neked legjobban tetszőkhöz hasonlóakat tudsz majd próbálni, amíg meg nem találod az igazit.
Egészítsd ki a megjelenésedet! A ruhaválasztás után jöhetnek a kiegészítők: a fátylak, ékszerek, övek, hajdíszek.

Mondj igent a ruhára!

Légy izgatott! Megtaláltad az álmaid ruháját! Ha mégsem, ne aggódj, foglalunk neked egy új időpontot, hogy még több ruhát felpróbálhass.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This